O podjetju

Naši strokovnjaki – za vrtnarske zasaditve, s pomočjo naprednega orodja za načrtovanje poskrbijo za ideje in realizacijo zasaditve rastlin.

Vrtnar Kurbus d.o.o.

S specializiranim orodjem in stroji za ureditev okolja, pridemo v prav vsak vrt. Smo namreč eno bolje tehnično opremljenih ekip v Sloveniji. Opravljamo vsa zemeljska dela za končno podobo zelenih površin.

Podjetje Vrtnar Kurbus d.o.o. je slovensko podjetje za urejanje in vzdrževanje okolja. 13 -letne izkušnje, nenehno sledenje razvoju in lasten inovativni pristop nam omogočajo, da znamo, z ekipo strokovnjakov, slediti željam najzahtevnejših strank. Specializirani smo tako za večje kot za manjše, nedostopne okolice. 

Tehnični del ekipe poskrbi tudi za vrtno tehniko, ki olajša vzdrževanje okolja. Montiramo namakalni sisteme, robotske kosilnice in vrtno razsvetljavo, če je vode na vrtu preveč,  uredimo drenažo.

Šele z domiselno urejenim okoljem poslovni ali zasebni objekt zasije v pravi luči. Prepustite urejanje in načrtovanje vaše okolice našim strokovnjakom, ki bodo za vas izbrali najbolj primerne rešitve.